Uge 43

posted in: 2014, Madplaner | 0

Denne uge blev der ikke taget hensyn til LCHF.

Mandag fik vi frikadeller med stuvet spinat og kartofler. Jeg laver kartofler lidt forskelligt efter humør og retten. Denne gang blev de stegt i en sauterpande med salt og peber. Stuvningen blev lavet med en klassisk opbagt sovs.

Tirsdag blev ikke meget anderledes. Frikadeller fra dagen før, med resterne af kartofler og stuvet spinat samt stuvet spidskål.

Onsdag tog jeg pulled pork op af fryseren jeg havde lavet en anden dag. Elsker fryseretter! Den blev serveret

Torsdag hentede mine forældre Ida i børnehaven og havde aftensmad med til hele familien. I den anledning lavede jeg rabarberkage til dessert. Vi havde i september være på rabarberrov i mine forældres have, så det passede fint at lave en kage af disse rabarber. Kagen var nem at lave og smagte fantastisk. Jeg fik dog bagt den i en lidt for lille form, så den skulle have noget længere tid end der stod i opskriften. Vær opmærksom på at kagen hæver meget.

Fredag havde jeg en ide om at lave en pastaret i ovnen, da det bare var pigerne, der var hjemme. Men da vi fik VVS på besøg og det hele blev lidt hektisk, blev der i stedet hivet frysepizzaer op af fryseren. Sådan kan det også gå her.

Lørdag lavede jeg stegt flæsk. Men denne gang gad jeg ikke den traditionelle med kartofler og persillesovs. Så jeg fandt et alternativ, persillerisotto. Den kan varmt anbefales.

Søndag fik vi porchetta, som er en italiensk rullesteg. Man kan lave den selv, men det har jeg endnu ikke kastet mig ud i, så den var købt og de fås de fleste supermarkeder. Man skal være opmærksom på, at den svinder meget ind under stegning. Som tilbehør fik vi tzatziki og kartofler.

Leave a Reply