Pizzadej

posted in: Opskrifter | 1

Efter jeg har fundet ud af hvor nemt det er at lave sin egen pizzadej, så køber jeg ikke længere den færdiglavede. Det smager bare så meget bedre.

2 pizzaer

Ingredienser:

3 dl lunket vand
25g gær
8 dl mel
1 tsk salt
2 spsk olivenolie
1 tsk sukker

Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i vandet og tilsæt olivenolie. Tilsæt løbende resten af ingredienserne, mens dejen røres glat på en røremaskine. Lad dejen hæve ved stuetemperatur til dobbelt størrelse, ca. en time. Forvarm ovnen til 250 °C. Har du en pizza bagesten skal den opvarmes i ovnen. Del dejen i to og rul to pizzabunde og kom fyldet på. Bag pizzerne 10-15 minutter indtil kanterne er gyldne.

One Response

  1. […] Søndag stod den på hjemmelavet pizza med italiensk pølse og rucola. Jeg lavede to, den anden med skinke og champignon, men vi kunne ikke spise den, så der blev mad til mandag også. Jeg bruger altid hjemmelavet pizzadej, det er så nemt så nemt og smager virkelig godt. Find opskriften her. […]

Leave a Reply