Uge 46

posted in: 2014, Madplaner | 0

Da jeg havde rester af salat, tomat og agurk tilbage fra søndagens burgere og fandt en pose med skinketern i fryseren, var pitabrød oplagt til mandagens aftensmad. Jeg laver altid selv mine pitabrød, efter jeg har fundet ud af hvor nemt det er. Desuden smager de meget bedre, end dem man køber. Jeg kan kun anbefale at prøve det.
Dressing til mine pitabrød også altid det samme, creme fraish med hvidløg. Igen er det meget nemt at lave selv og smager bedre. Man kan lave den så stærk, som man kan lide den, det bare at komme mere hvidløg i.

Tirsdag stod den på oprydning i fryser. Det står den en del på fortiden, da den trænger til det. Det er i hvert fald nemt. Vi har fået tarteletter med høns i asparges og ærtesuppe.

Onsdag lavede jeg kødsovs. Denne gang med revet squash og bacon i. Jeg valgte ikke at putte rødvin i, så den var helt hverdagsagtig. Den blev serveret med frisk pasta, revet pocorini ost og ketchup. Den blev rigtig god.

Torsdag fandt jeg nogle frikadeller og en rest kødsovs i fryseren, som blev serveret med pasta og rød pesto.

Fredag får vi gæster. Der vil blive lavet burger med hjemmelavet fritter. Og til dessert har jeg fundet en opskrift fra BoBedre på en kage med chokolade og kaffe. To ting jeg godt kan være lidt afhængig af, nogen vil nok sige meget. Håber den bliver god.

Lørdag vil jeg lave taco, jeg forventer at have rester af salat, tomat mv. som kan bruges til dette.

Søndag tager jeg det sidste paprikagryde op af fryseren.

Leave a Reply