Brownie

Brownie

posted in: Bagværk, Opskrifter | 1

Jeg elsker brownie, fordi den er så mørk og rig i chokoladesmagen. Denne opskrift har jeg fået fra en herboende amerikansk veninde. Den er virkelig god og svampet. Da jeg lavede den i sommers og tog den med til sommerfest hos nogle venner, den blev næsten cremet i konsistensen. Lidt frisk hindbærsorbet eller anden syrlig tilbehør gør sig godt.

I denne portion passer til en form på ca. 35 x 25 cm.

Ingredienser:
350g blødt smør
6 dl rørsukker
3 dl kakaopulver
1 dl sirup
lidt salt
6 æg
3 dl hvedemel
200g hvid eller mørk chokolade
250g hele valnødder

Fremgangsmåde:
Rør smør og sukker godt sammen.
Tilsæt kakao, sirup og et lille nip salt og rør det godt sammen.
Rør æggene i et eller to af gangen, mens der piskes grundigt imellem hver gang.
Vend melet i. Hak chokoladen fint og vend den i sammen med de hele valnødder.

Beklæd formen med bagepapir og bag kagen ved 175 grader indtil den er færdig, ca. 45 min, men tjek efter 20 min og så med faste intervaller. Den må gerne være blød, men ikke flydende i midten.

One Response

  1. […] dessert havde Ida og jeg bagt brownie som blev serveret med vanilleis. Brownien kan sagtens bages i god tid, da den ikke skal være varm […]

Leave a Reply