Forkølelse og lange næser er over os

posted in: Godt og blandet | 0

Emilie er blevet forkølet og døjer med feber ind i mellem. Halvdelen af Idas børnehave har ligget på langs og alle vegne hører jeg om snotnæser og host. Jeg er heldigvis sluppet indtilvidere. Skal det vare ved, må vi gøre alt hvad vi kan for at forebygge. Hvidløg og ingefær siges at være godt for immunforsvaret. I dag fik vi en rigtig god wokret med masser af både ingefær og hvidløg og gode sprøde grøntsager. Retten var fra Louisa Lorang fra Go’ Morgen Danmark, Lynstegt kylling med sprøde grøntsager. Mængden af ingefær virker stor, men det smager lige som det skal. Jeg spiste den med squash spirilli. Det mættede rigtig godt.

I efteråret blev vi også ramt af forkølelse og der lavede jeg en power smoothie til forbyggelse, min version af Go Away Doc.

Så her er lidt hvis du vil forebygge og ruste dig mod baktusserne, der er i luften.

Leave a Reply