Uge 4

posted in: 2015, Madplaner | 0

I denne uge tog vi en forlænget weekend i sommerhus med et vennepar. Så vi havde kun 3 dage hjemme, som jeg skulle finde på mad til. I sommerhuset stod mændene mest for maden.

Mandag fik vi frikadeller med tomatsovs (det blev Dolmios denne gang) med spaghetti. Frikadellerne var lavet i forvejen, så det var virkelig nemt. Jeg er blevet helt fan af squash lavet til spaghetti eller pasta. Så det fik jeg.

Tirsdag blev det til en omgang tortellini i flødesovs med soltørrede tomater og champignoner. Ikke just den sundeste ret, men nemt og smager godt.

Onsdag lavede jeg græsk farsbrød. Jeg kom tomatpure, soltørrede tomater, hvidløg, persille og feta i til at give det græske islæt. Til det tzaziki og kartofler samt “squash-pasta” til mig. Denne gang lavede jeg pastaen som tagliatelle. Det smagte bedre, da de ikke klaskede sammen, når de blev varmet. Jeg stegte dem i lidt olivenolie på en pande. Det fungerede rigtig fint.

Torsdag tog vi afsted til sommerhuset. Jeg har tidligere berettet om denne tur med rigeligt og meget lækker mad. Der er god inspiration til gæstemad. Læs mere om turen her.

Leave a Reply