Uge 39

posted in: 2014, Madplaner | 1

Mandag kyllingeoverlår i ovnen med ris med ærter og majs. Det er så nemt og smager ganske fint.
Om aftenen puttede jeg rub på min nakkefilet til pulled pork næste dag. Den skal helst ligge minimum natten over i køleskabet.

Tirsdag pulled pork burger. Jeg starter mandag med at krydre nakkefiletten efter Gastromands opskrift. Jeg bager ikke mine egne boller. Det skal være nemt og så er denne opskrift fantastisk. Jeg bruger krydderboller, da de har den helt rigtige smag og krumme. Jeg satte nakkefilletten i ovnen ved 110 grader fra morgenstunden, så svar den klar og perfekt da vi skulle spise kl 18. Så manglede jeg blot at lave coleslaw om aftenen og det er nemt. Og til med er maden til næste dag også lavet.

Onsdag ligeledes pulled pork burger, da der var til to dage.
Vi havde købt en kæmpe nakkefilet på 2,2 kg, så der var også lidt der blev frosset ned til en anden gang.

Torsdag tærte med skinke fra sidste uge og porre. Jeg tænker at lave hjemmelavet flute til, som også kan bruges dagen efter. Jeg fandt en opskrift på koldhævede flute i en af mine kogebøger. Ret nemt, hvis man har tid. Jeg lægger opskriften op. De smagte rigtig godt.

Fredag står den på kartoffel-porre suppe med bacon og purløg. Jeg bruger Frøken Jensens opskrift. Igen er her til et par dage.

Lørdag står den på haveprojekt med naboen hele dagen. Der skal nedlægges en hæk. Så er det jo lækkert med nem aftensmad og dejlig varm suppe.

Søndag culottesteg med ovnkartofler, bønner med bacon og bernaisesauce. Til de dage bernaisen skal være nem, tager vi et glas af Irmas. Det er nu mest med hjemmelavet. Her i huset er det Simon, der står for det. Men tror det bliver den nemme på søndag.

One Response

  1. wow Lene, der ser lækkert ud – ser frem til opskriften på flutes – det har ikke lykkes os at lave nogle, der ser så lækre ud endnu 🙂

Leave a Reply