Bananpandekager

Bananpandekager

posted in: Bagværk, Opskrifter | 0

Jeg lå inde med to meget modne bananer og havde to eftermiddagssultne piger hjemme. Hvad skulle vi lave?? Det blev til lækre små bananpandekager. De kan både bruges som eftermiddagssnack eller til morgenmad. Jeg har ikke prøvet at gemme dem og spise dem kolde, men er sikker på de også smager fint kolde. Så kan de bruges til at tage med på tur til de små og måske de store.

6 stk på størrelse med amerikanske pandekager

Ingredienser:

1 1/2 lille moden banan
1/2 dl havregryn
1/2 dl mel
2-3 spsk fløde eller mælk
2 æg
1/2 tsk vanillepulver
Smør

Fremgangsmåde:

Mos bananerne godt med en gaffel. Kom havregryn, mel, og vanillepulver og blandet det til en ensartet masse. Kom til sidst mælk eller fløde i til det er godt tyktflydende. Steg dem i smør på en middelvarm pande og nyd lune.

Til morgenmad kan der kommes forskellige bær, frugter og nødder på.

Leave a Reply