Uge 14

posted in: 2015, Madplaner | 0

Så blev det påske og Simon har fri den næste måned med ferie og barsel. Det bliver dejligt med al den tid sammen. I Påsken havde vi derfor også besluttet at lave påskefrokost for familien, nu vi har pladsen. I det hele taget, så den virkelig på påske med lam og påskefrokoster.

Mandag var det dejlig nemt, der var pizza fra dagen før.

Mandag aften blev der lavet hjemmelavet leverpostej, som skulle serveres til påskefrokosten lørdag for familien.

Tirsdag lavede jeg en gammel klassiker, tarteletter med høns i asparges. Jeg plejer at bruge hvide aspargessnitter på dåse/glas, men denne gang lavede jeg den med friske asparges, da der lige er kommet friske i butikkerne. Jeg købte igen en lidt bedre kylling end jeg ellers plejer. Og så købe jeg altid de tykke “luksus” tarteletter, fordi de bare smager bedre.

Efterfølgende har jeg set Madmagasinet på DR1 om kyllinger. Jeg kunne ikke lide at se den måde man har ændret på kyllingerne i Danmark, så de for større brystpartier, da det er mest efterspurgt. For mig at se så kyllingerne ikke sunde ud og de havde svært ved at bevæge sig på grund af deres vægt. Man så ligeledes hvordan de derfor også er meget mere “slappe”, da de ikke har bevæget sig nok. Næste gang jeg skal lave en hel kylling, vil jeg købe en fransk kylling. Ikke engang den økologiske danske kylling kunne hamle op med den franske.

Onsdag var vi på besøg hos nogle venner til frokost og fik lækker påskelam og citronfromage til dessert. Vi var derfor ikke specielt sultne om aftenen.

Torsdag var vi inviteret til påskelam hos mine forældre.

Fredag stod den på forberedelser til påskefrokost lørdag. Vi tog derfor en portion paprikagryde op af fryseren, så vi ikke skulle bruge tid på aftensmaden.

Lørdag stod den på påskefrokost for hele familien. Læs mere om det i mit tidligere indlæg her.

Søndag var Simon og jeg med et par venner til påskefrokost på Kong Hans. Det var virkelig en god oplevelse. Jeg har ikke været der før. Håber ikke det bliver sidste gang. Det er jo ikke et sted vi lige kommer hver dag. Det var en klassisk frokost lavet på den mest udsøgte måde og der var ikke plads til mere mad om aftenen. Jeg kan varmt anbefale stedet, hvis man får mulighed for at komme der ind og spise.

Leave a Reply