Uge 16

posted in: 2015, Madplaner | 0

Mandag blev det til en nem pastaret med skinke og champignon. Jeg havde i sidste uge fået gennemgået fryseren i forbindelse med vi fik den nye fryser. Der fandt jeg nogle skinketern. Skinke og champignon smager altid godt sammen.

Tirsdag fandt jeg nogle skrubbefileter i fryseren. De blev paneret og serveret med ovnkartofler og råkost. Jeg kommer altid et æble i min råkost, da det smager mere frisk. Og som jeg tidligere har skrevet bliver remouladen rørt med lidt mayonnaise.

Onsdag skulle Simon og jeg til et arbejdsrelateret arrangement og pigerne var på besøg hos mormor og morfar med overnatning.

Torsdag skulle jeg til møde i forældrerådet i Emilies vuggestue. Mødet lå kl. 17-19, så midt i ulvetimen. Så jeg forberedte maden, så det var nemt at gå til. Jeg lavede spaghetti med kødboller og tomatsovs. Jeg lavede en god portion kødboller, så der også var til næste dag.

Fredag blev det igen til frisk pasta med kødboller. I stedet for tomatsovs fik vi pesto. Altid godt at have pesto på lager. Derudover blandede jeg pastaen med rucola, tern af frisk mozzarella og tern af peberfrugt.

Lørdag gav jeg mig i kast med en fasan. Jeg har aldrig lavet fasan før, så var lidt spændt på det, da det nemt bliver tørt. For noget tid siden havde vi fået en fasan, da vi havde ydet assistance med fryserplads til en del af jægerens bytte. Jeg fandt en opskrift på fasan med svampe, som jeg lod mig inspirere af. Af første for søg på fasan, blev det ret godt godt.

Søndag lavede jeg en gammel Lene klassisker, andebryst med frisk pasta og champignon-peberfrugt sovs. Er nemt at lave og smager rigtig lækkert.

Leave a Reply