Pasta med champignon og skinke i flødesovs

Pasta med champignon og skinke i flødesovs

Ingredienser:

400g skinketern*
Smør
250g champignon
2 dl madfløde
0,5 dl bouillon
Krydderurter efter smag
Salt
Peber
Parmesan
Evt. frisk basilikum

Pasta, frisk eller penne

*køb en hel røget skinke. Kog den og skær den op til pålæg og i tern til forskellige retter. Kan fryses i passende portioner, så det er nemt til hverdag.

Fremgangsmåde:

Champignonerne skæres i kvarte og steges i rigeligt smør. Steg dem indtil det meste af væsken er kogt væk. Tilfør bouillon og reducer til halvdelen. Kog pastaen. Tilsæt skinketern, krydderurter og fløde og lad det koge godt ind til det har en creme konsistens, Smag til med salt og peber.
Dryp pastaen godt af og bland pasta og sovs. Server med frisk revet parmesan og evt. frisk hakket basilikum.

Leave a Reply