Fasan med svampe

Fasan med svampe

posted in: Aftensmad, Opskrifter | 0

Til 2 personer

Ingredienser:

1 hel fasan
Salt
Peber
1 pk bacon
Smør
2 dl hønsebouillon
1 dl hvidvin
2 spsk krydret andefedt
1 tsk basilikum
1 tsk rosmarin
1 tsk oregano
Majsstivelse
Kulør
250g blandede svampe

2 dl ris

Fremgangsmåde:

Del fasanen i lår og bryst med ben, smid ryggen ud og underlåret væk. Skær brysterne fra langs benet. Krydder kødet med salt og peber og svøb det i bacon. Brun kødet på alle sider. Jeg brugte en stor jerngryde til tilberedningen. Hæld bouillon, vin, krydderier og andefedt ved lårene. Læg låg på og lad det simre i 30 minutter. Imens svitses svampene i rigeligt smør. Tjek om kødet er gennemstegt. Tag kødet op og jævn sovsen. Kom svampene i sovsen og tilsæt kulør.

Server med ris.

Leave a Reply