Andebryst med frisk pasta og champignonsovs

Andebryst med frisk pasta og champignonsovs

4 pers.

Ingredienser:

500-600g andebryst (2-3 stk)
Salt
Peber
250g champignon
1 rød peberfrugt
Blå ost, f.eks Gorgonzola (kan undlades)
ca. 2 dl madfløde
Krydderier efter smag (f.eks. timian)
Smør

Frisk pasta

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 20 grader. Rids skindet på andebrysterne i tern, pas på ikke at rids ned i kødet. Gnid dem ind i salt og peber. Brun andebrysterne på en tør og godt varm pande, start med skindsiden ned af. De skal have 3-4 min. på hver side. Lad panden stå med fedtet i. Læg andebrysterne i et ildfast fad og kom dem i ovnen i ca. 10 min. Efterfølgende skal de hvile 10 min,

Skær peberfrugt i tern eller strimler. Skær champignonerne i kvarte. Tag evt. lidt af andefedtet fra panden eller tilsæt smør og kom en skive blå ost på panden og lad den smelte. Svits champignoner og peberfrugt godt. Kom fløden ved (jeg laver det altid på slum, så brug den mængde du selv synes). Lad et par minutter og tilsæt krydderier efter behag, f.eks timian. Lad det koge lidt ind til en cremet konsistens mens pastaen koges. Smag til med salt og peber.

Skær andebrysterne ud i fine skiver og server straks.

Leave a Reply