Uge 41

posted in: 2014 | 0

Det er vidst på tide jeg får lagt lidt mere mad på bloggen. Det er ikke altid nemt at få børn og blog til at gå hånd i hånd. Den lille Emilie har fået for vane ikke at sove mere end en halv til en hel times lurer om dagen og går sent i seng. Ynk ynk.

Mandag stod menuen på spagetti med kødboller og tomatsovs. En dejlig klassiker i rigtig Lady og Vagabonden stil. Jeg fandt en opskrift fra Arla, der ligeledes understøtter min LCHF livsstil. Dejlig krydret. Jeg lavede selvfølgelig squash-spagetti til mig.

Til mellemmåltid lavede jeg i dag en smoothie med banan og spinat. Den smagte ikke ret meget af spinat. Den var faktisk super lækker, tænker at lave den igen en anden gang. Ville også være god at starte dagen på.

Tirsdag fik vi medister, som vi i forvejen havde i fryseren med bagte rodfrugter. Jeg valgte rødbeder, persillerødder og gulerødder. Meget simpel mad.

Onsdag sklal vi til forældremøde i børnehaven, så onkel kommer og passer Ida. Maden skal derfor være nem og børnevenlig, så der ikke er noget bøvl. Jeg valgte tortellini med sovs af fløde, champignon, bacon og peberfrugt. En genganger i vores køkken, som altid falder i god jord.

Kulden er kommet og med den er fulgt snot, host og dårligdom. Hele familien med undtagelse af undertegnede er ramt. Jeg lavde derfor en power vitaminbombe for at holde baktusserne for døren. Den bestod af en smoothie med en halv banan, en gulerod, ca. en dl appelsin juice og ca. 1,5 tsk frisk ingefær. Håber det virker! Smagte fint, lidt sjov konsistens.

Torsdag aften er mor alene hjemme med Emili. Så der bliver hivet en rest tomatsuppe op af fryseren.

Fredag får vi gæster. Vi har besluttet at lave en lækker Chili con carne, som varmer i det kolde efterår. Vi servere ris og creme fraish til.

Lørdag tænker jeg at lave tarteletter med høns i asparges. Har fundet en opskrift på LCHF fra Hjemme hos Xenia, som jeg vil prøve til tarteletterne. Der bliver selvfølgelig serveret en hel traditionel omgang til familien og onkel Joachim som kommer på besøg. Til dessert laver jeg en god gang bonde pige med slør. Der er i forvejen æblegrød i fryseren.

Søndag kommer den til at stå på parisertoast.

Leave a Reply