Jeg har altid haft en stor interesse for mad. Det startede rigtigt da jeg fik ugentlig maddag som et af de praktiske gøremål der var i barndomshjemmet. Jeg smed gerne min mor og far ud af køkkenet, dykkede ned i nogle af min mors utallige kogebøger og forsøgte mig med alt muligt fra lasagne til indbagt hamburgerryg. Jeg elsker stadig at prøve nyt og finder meget af min inspiration på nettet. Jeg er bedst til at holde mig til opskrifter, men nogen af dem jeg kender godt, kan jeg ned tiden godt sætte mit eget præg på.

Inden i mellem bliver det lidt for meget for min mand med nyt mad hele tiden og ind i mellem kan jeg også løbe ind i en uge hvor inspirationen bare ikke er der. Dette samtidig med vi syntes vi havde for stort madspild, gjorde at jeg for ca. 2 år siden startede med at lave madplan for en uge af gangen. Det gav en besparelse på bundlinien på omkring 1000 kr, bedre mad, og de uger hvor inspirationen udeblev kunne jeg nemt bladre tilbage og det blev derfor nemmer at få planen lagt.

Flere af mine veninder har siden spurgt min til råds omkring mad til det daglige, som mange måske ikke har så stor interesse for som mig. Derfor har jeg nu besluttet at lægge madplanen online for på den måde at hjælpe andre travle familier med mad til hverdagen, men også dele ud af lækre retter som serveres for venner og familie.

Velbekomme!